Annons
Om bloggen Publicerad 04 februari 2012

Åter från de döda

DIY OR DIE

Hej! Minns ni mig? Jag har varit på rymmen i några månader, men nu startar jag om här.

Jag heter fortfarande Tiger, jag bor fortfarande med min Devon Rex Räven och DIY OR DIE handlar fortfarande om saker att göra själv, om design från mindre formgivare och om inspirerande inredningsidéer. Tänk er till exempel lampor att trixa ihop för egen hand, roliga remakes av möbler, en massa godbitar från Etsy, en hel del affischer, ett och annat boktips och troligtvis några bloggtips.

Däremot blir det inte en enda bild på mig med gullig plutmun eller på en vintageklänning i drömfluffig rosa som hänger på en vägg tapetserad med ”Paradiset” av Josef Frank och jag kommer inte att referera till min partner som Kärleken eller berätta om vad jag åt till middag.

Nu kör vi!

Psst! Jag driver även fortfarande bloggarna Hello, I’m Tiger och From Scandinavia with love.

Annons
15 Kommentarer
 • Sara Kalucza

  Yay! Du är tillbaka!
  Lustigt, jag tänkte just på dig tidigare idag när jag satt och gick igenom bloggar till blogglisten på min nystartade blogg.
  Din bloggfilosofi är helt i min smak, även om jag inte hyser några starka kännslor varken för eller emot Paradiset. Jag skulle kunna tänka mig att lägga till klausulen att inte kalla mina vänner eller partner vid deras förstabokstav, ex ”D” eller ”M”. htttp://wishfultinker.blogspot.com

 • Maria – Signerat.se

  Välkommen tillbaka! :-)

 • http://www.ochform.se/ Anna Corneliusson

  Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig!

 • C Wettergren

  JAAAAAAAAAAA! Du har varit saknad här.

 • smäm.se

  Vad kul, då ska jag lägga till denna i min bloggroll också :)

 • mawhlain

  Jag gjorde ett högt väldigt awkward ljud som skrämde min katt när jag såg det här inlägget, jag började nämligen läsa din blogg när du redan hade pausat den, blev SÅ LEDSEN! Älskar dock Bloglovin som låter mig löva blögs utan att hålla reda på dom själv <3

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=533910828 Elvira Lyktberg

  ÅH vad bra, hittade din blogg bara en dag innan du skrev det här och blev så sur att jag missat hela baletten. Men det här är ju toppen!

 • Elin

  Välkommen tillbaka och Tack! Plutmunnar och vintageklänningar i all ära, men ibland är det lite jobbigt att se inlägg efter inlägg om bloggarens älskling, älsklingens prestationer och deras resor utomlands och fikor tillsammans. Mera inredning! :)

 • Mia

  Heja!

 • http://www.makeityourown.se/ makeityourown

  DIY or DIE måste vara bästa blogg namnet jag hört på länge. Sparar. Blir nyfiekn på ditt bloggformat +poäng för att jag slipper plutmunnar och romantiserade bilder. Tack, det är ont om dem.

  Här är iallafall en syblogg med samma ambition. En syblogg för den som e less på överkonsumtionen å vill skapa själv. Ses!

  http://www.makeityourown.blogg.se

 • Elisabeth

  Underbart att ha dig tillbaka här :)

 • http://ma-yafe.blogspot.com/ maya

  nice to have you back!

 • serena veslemøy frati

  Så glad du er tibake!! Jippi :)

 • Pingback: DIY or DIE 2012 | DIY or DIE

 • Pingback: 2012 på DIY or DIE