Annons
Annons

Byta handtag på köksskåp

Foto från Äntligen Hemma

Min hyresrätt stambyts och totalrenoveras nu och några månader framåt. Jag är inte jätteglad över detta eftersom det innebär att jag får bo i en barackliknande bostad under tiden samt att nästan allt det fina från husets byggår 1943 kommer att renoveras bort. Men jag inser att jag får finna mig i det hela.

När jag flyttar tillbaka i sommar kommer jag att försöka få den nya och något stela grunden att bli lite roligare. Köket är ett sådant rum som känns ganska trixigt att få till, eftersom jag inte får måla skåpluckorna och det går inte att byta luckor på ett billigt sätt då det inte är något Ikea-kök som sätts in. Så jag tänkte byta handtag det första jag gör, för att se om det kan bli lite roligare av det.

Så vad tycker ni –  kanske lackade träkulor eller läder? Eller har ni någon annan idé?

Foto av Sally Schneider
Foto från Äntligen Hemma via Green is the new black samt av Sally Schneider/The Improvised Life

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamourAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar