Annons
Annons

Drömmar om rosa

Rosa tekanna - foto från sugartime.blogg.se

Köket i min nya lägenhet är litet, men känns funktionellt. Över gasspisen och diskhon finns inga skåp, vilket jag gillar jättemycket. Några enkla vita hyllor med dolda konsoler till favoritporslinet räcker, då det finns skåp och lådor från golv till tak på en annan vägg.

Jag funderar på att måla den kala väggen i en ljust rosa nyans då jag tror att det skulle bli mycket stiligt ihop med golvet som är målat ljusgrått. Rosa känns generellt sett inte riktigt som jag, men till detta känns rosa ändå perfekt!

Har ni något tips på en fin rosa nyans från någon av alla dessa färgfabrikanter?

Rosa - foto av Ye Rin MokFoto: Ida Sandgren, Ye Rin Mok

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamourAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar