Annons

Inlägg taggat med accessoarer

Accessoarer Publicerad 24 april 2014

Fina fusktatueringar

Temporary tattoos from Tattyoo

Jag får inte tatuera mig igen det närmaste året eftersom jag bestämt mig för att ge blod minst tre gånger först. När en tatuerat sig måste en nämligen vänta med att ge blod i sex månader. Men en och annan låtsastatuering funkar ju bra! Så jag tittade runt på Tattyoo för att se om det fanns någonting fint.

Tattyoo säljer ”contempory art tattoos” och en del av tatueringarna är ritade av välkända och duktiga illustratörer och formgivare. Ovan ”Blossom bird” av Mini Labo och ”My oh mine” av Darling Clementine. Nedan ”Sweethearts” av Audrey Jeanne och ”Blossom bird” av Mini Labo.

Temporary tattoos from Tattyoo

Annons
Accessoarer Publicerad 09 april 2014

Förändra skor med spets

DIY Lace Slip-on Sneakers, by Kara Endres / Sprinkles in Springs

Om en inte hittar det en vill ha får en helt enkelt göra det själv! Som Kara Endres på Sprinkles in Springs som förvandlade sina helt vanliga vita Vans-skor med svart spets.

 

 Foto via Sprinkles in Springs

Annons
Accessoarer Publicerad 19 mars 2014

Sy ett mobilfodral i läder

DIY leather phone case from Morning by Foley

Angående att göra ett läderfodral till sin mobiltelefon som jag skrev om igår, så hittade jag det här fina egengjorda fodralet hos den franska bloggaren Morning by Foley. Snyggt med tre olika färger på lädret! Den är minst lika enkelt att göra som det i kuvertmodell, men kräver en symaskin.

 

Foto via Morning by Foley

Accessoarer Publicerad 18 mars 2014

Läderfodral till mobilen

DIY leather envelope phone case from For the Makers

För ungefär en månad sedan köpte jag en ny telefon. Den är tunnare och längre än den jag hade innan, så det gamla läderfodralet passar inte längre. Jag skulle köpa ett likadant för den nya modellen, men det visade sig att tillverkaren bytt typ av läder till en mycket glansigare version som kändes lite plastig. Så istället tänker jag göra mitt eget fodral.

For the Makers visar ett jätteenkelt sätt att göra ett mobiltelefonfodral på. Det går även att köpa ett kit med allt material för att göra fodralet.

 

Foto via For the Makers

Accessoarer Publicerad 05 mars 2014

Hjälp kreativiteten på traven

Lovely Liberty Coin Purse Kits from Purl Soho

Det är svårt att komma i gång med vissa projekt, jag vet. För att underlätta för kreativiteten och för att komma igång lättare kan en börja med ett DIY-kit. Hos till exempel Purl Soho finns kit till att göra portmonnäer. Efter att du gjort en sådan vet du exakt hur du kan göra fler och jag kan nästan garantera att du får idéer till att göra andra saker också!

 

Foto via Purl Soho