Annons

Inlägg taggat med bok

Tips Publicerad 07 maj 2013

Sevärt och läsvärt om design

Part of the cover of magazine Lille Nord no. 4

Här kommer fem tips på intressant och rolig läsning som på ett eller annat sätt handlar om inredning och design. På bilden en del av omslaget till nummer 4 av danska tidningen Lille Nord.

  • I omgångar har jag haft mer eller mindre väl fungerande syjuntor som alltid lyckats somna av. Nu är det onekligen dags att ta tag i det igen, men på egen hand den här gången och med hjälp av boken Syjuntan av Annika Messing och Kicki Persson.
  • Min blogg From Scandinavia with love om skandinavisk design och inredning är ett av tre tips på inspirerande skandinaviska bloggar i nummer 4 av Lille Nord. Lille Nord är en liten dansk livsstilstidning online med fokus på barn och väl värd att läsa inte minst på grund av bra DIY.
  • Är du sugen på att belöna dig själv för att du är så vansinnigt bra på det du gör vad det nu än är du gör? Hämta hem en award på Thousands Under 90. Du förtjänar det!

 

Foto via Lille Nord


Annons
Tips Publicerad 02 maj 2013

Sevärt och läsvärt om design

Re Rag Rug, experimental design and crafts project

Här kommer fem tips på intressant och rolig läsning och bra program som på ett eller annat sätt handlar om design. På bilden Re Rag Rug-projektet av Katarina Brieditis och Katarina Evans.

 

Foto via Re Rag Rug


Annons
Böcker Publicerad 08 februari 2013

Bok med bilder från Instagram

DIY Instagram photo book via Artifact Uprising

Om du känner att du skulle vilja göra någonting mer med alla de där bilderna på Instagram kanske en fotobok från Artifact Uprising lockar? Jag har inte testat själv, men det ser fint ut.

 

Foto via Artifact Uprising