Annons

Inlägg taggat med brodera

Brodera Publicerad 05 februari 2014

Brodera familjen i korsstygn

Cross-Stitch Family Portrait

Korsstygn, jag säger bara det! Världens roligaste stygn, enligt mig. Men vad ska en brodera då? Ja, varför inte ta hjälpa av en guide från Martha Stewart och konstruera egna korsstygnsbroderier baserade på familjemedlemmar.

 

Foto via Martha Stewart

Annons
Brodera Publicerad 27 januari 2014

Broderade djur

Animal Jumpers Cross Stitch Cards, from Mr Printables

Jag tycker alltid att en ska brodera mer korsstygn. Det som många säger att de får ut av att sticka, det får jag ut av korsstygn. Jag kan sitta hur länge som helst, speciellt framför en bra serie med några koppar te. Hjärnan slappnar av och rastlösa händer får någonting roligt att göra.

Alltid lika fantastiska Mr Printables bjuder på fina mallar som en skriver ut i papper och broderar korsstygn på. Det är djur som ska få fina broderade tröjor! Perfekt för barn som ska lära sig hantera nål och tråd på ett roligt sätt. Och med ett extra lager papper på baksidan när det är färdigbroderat så har en ett fint vykort att skicka till någon.

 

Foto via Mr Printables


Annons
Jul Publicerad 16 december 2013

En broderad julhälsning

Snowflake holiday card embroidery DIY kit

Det är strax dags för julkorten att skickas så att de hittar fram innan jul. Handgjorda julkort är extra fina att skicka och att få. Om jag inte redan hade en hel bunt julkort från danska Minimega att skicka hade jag inspirerats av snöflingekorten från Sander + Rye och broderat egna.

 

Foto via Sander + Rye


Jul Publicerad 19 november 2013

Broderat julkort

DIY Christmas cards, by Pinjacolada

Om en föredrar att tillverka julkorten själv finns det en hel hög med bra idéer att inspireras av. En av dessa står den finska bloggaren Pinjacolada för. Hon har gjort kort genom att brodera i papper.

 

Foto via Pinjacolada


Brodera Publicerad 21 oktober 2013

Ett korsstygnsbroderi varje månad

2014 Year in Stitches Calendar Kit by Heather Lins Home

Den allra finaste kalendern för kommande 2014 är du själv med och gör! ”Year in Stitches” är en liten väggkalender från Heather Lins Home där varje månads namn broderas i korsstygn. Kanske en julklapp till den som vill börja brodera korsstygn men har svårt att komma i gång? Eller kanske till dig själv som behöver lite hjälp med kreativiteten?

 

Foto via Heather Lins Home