Annons

Inlägg taggat med etsy

Dekoration Publicerad 22 april 2014

Inspiration från Etsy

The Future Is Bright Banner from Jimmy Marble

Det är väldigt lätt att fastna på Etsy. En klickar, klickar och klickar och ser saker som väcker såväl ha-begäret som inspirationen till liv. Idag hittade jag fina banners av Jimmy Marble. Till skillnad från vad en kan tro är det inte ett tryck utan tyg som lagts ovanpå varandra och ramats in. Köpa eller göra själv är upp till dig!

 

Foto via Jimmy Marble

Annons
Dekoration Publicerad 18 april 2014

Annorlunda porslinsfigurer

Wedding Cake topper with Chimp Groom, by Megan Bogonovich, melabo at Etsy

Jag minns första gången jag såg en av Megan Bogonovichs porslinsfigurer. Den såg ut som en sån där dussingrej från Myrorna med ett par arm i arm, men med en mycket viktig detalj – en hade ett aphuvud och den andra ett kaninhuvud.

Hon har två butiker på Etsy där hon säljer sin keramik under namnet Melabo och även en Flickr-sida med fina bilder på det hon gör och lite bilder från tillverkningen. Min favoritfigur finns på Flickr, nämligen Totem Kitty!

 

Foto via Megan Bogonovich

Annons
Dekoration Publicerad 17 april 2014

En djurtrofé i papper

Paper Rhino Folding Kit from AssembliShop

Djur plus papper är världens bästa kombination (förutom när det gäller min katt och tidningar vilket är samma sak som katastrof). På Etsy säljer nederländska AssembliShop djurtroféer för vägg i papper. I sig är det ett ganska sjukt fenomen när det gäller riktiga djur, men i papper faller jag såklart för det. En kan välja mellan att köpa ett kit där allt ingår eller att bara köpa mallen för att ladda ner och skriva ut delarna själv till en björn, noshörning eller flodhäst.

Paper Hippo Templates from AssembliShop

Foto via AssembliShop

Dekoration Publicerad 27 mars 2014

Tröst i en liten liten ask

The Instant Comfort Pocket Box from Kim Welling of kimslittlemonsters

Ibland känns saker smått hopplösa och det är helt okej. Då kan det vara läge med lite tröst via en Instant Comfort Pocket Box. Kim Welling från Kim’s Little Monsters gör dem och säljer såväl färdiga som gör det själv-kit på Etsy.

 

Foto via Kim’s Little Monsters

Barn Publicerad 22 februari 2014

En hel stad i kartong

"BLOC CITY" cardboard town from Milimbo on Etsy

Från spanska Milimbo kommer den här fina lekstaden gjord i återvunnen kartong. Det är bara att peta ut delarna och sedan vika till dem så finns det en stad att köra runt i. Dessutom är det ju hur lätt som helst för barn själva att komplettera med egna delar gjorda i kartong eller papper.

 

Foto via Milimbo