Annons

Inlägg taggat med etsy

Dekoration Publicerad 17 april 2014

En djurtrofé i papper

Paper Rhino Folding Kit from AssembliShop

Djur plus papper är världens bästa kombination (förutom när det gäller min katt och tidningar vilket är samma sak som katastrof). På Etsy säljer nederländska AssembliShop djurtroféer för vägg i papper. I sig är det ett ganska sjukt fenomen när det gäller riktiga djur, men i papper faller jag såklart för det. En kan välja mellan att köpa ett kit där allt ingår eller att bara köpa mallen för att ladda ner och skriva ut delarna själv till en björn, noshörning eller flodhäst.

Paper Hippo Templates from AssembliShop

Foto via AssembliShop

Annons
Dekoration Publicerad 27 mars 2014

Tröst i en liten liten ask

The Instant Comfort Pocket Box from Kim Welling of kimslittlemonsters

Ibland känns saker smått hopplösa och det är helt okej. Då kan det vara läge med lite tröst via en Instant Comfort Pocket Box. Kim Welling från Kim’s Little Monsters gör dem och säljer såväl färdiga som gör det själv-kit på Etsy.

 

Foto via Kim’s Little Monsters

Annons
Barn Publicerad 22 februari 2014

En hel stad i kartong

"BLOC CITY" cardboard town from Milimbo on Etsy

Från spanska Milimbo kommer den här fina lekstaden gjord i återvunnen kartong. Det är bara att peta ut delarna och sedan vika till dem så finns det en stad att köra runt i. Dessutom är det ju hur lätt som helst för barn själva att komplettera med egna delar gjorda i kartong eller papper.

 

Foto via Milimbo

Etsy Publicerad 25 januari 2014

DIY på Etsy

Etsy Guest Curator: Tiger Wallman Hellström

Den här veckan publicerades ett inlägg på Etsy UKs blogg där jag varit guest curator och valt mina favoriter bland DIY-kit och mönster på Etsy.

“I’m pretty sure we’re happier the more we create with our hands. It can be tricky starting off your own projects so here’s a guide to some of my favourite DIY kits and patterns on Etsy to get your creativity going. Let’s make 2014 the year of DIY!


Dekoration Publicerad 08 januari 2014

Geometriska former i bokträ

Geometric sculpture, from bastisRIKE

Såväl träklossar och träkulor har varit populärt som dekorationer ett tag, men den här typen av trädekoration gjord av Henrike Schoen från bastisRIKE har jag inte sett tidigare. Geometriska former i bokträ trätt på lädersnöre. Jag tycker att det är riktigt snyggt.

Geometric sculpture, from bastisRIKE

Foto via bastisRIKE