Annons

Inlägg taggat med förvaring

Förvaring Publicerad 20 mars 2014

Stilig verktygsvägg

Pegboard storage in a home studio, Kim Victoria Jewels. Photo by Eve Wilson via The Design Files

Att jag är ganska pedantisk av mig, menar somliga. Jag skulle nog snarare se på det som att jag gillar att ha ordentlig koll på mina saker. Det är nog därför jag gillar den här verktygsväggen så mycket! Bilden är tagen av Eve Wilson hemma hos smyckesformgivaren Kim Victoria Wearne i Melbourne.

 

Foto via The Design Files

Annons
Accessoarer Publicerad 06 januari 2014

Håll koll på sladdarna

Leather Cord Organizers, from Food52

I början av varje år ägnar jag mig åt att rensa skåp och lådor och se vad jag har och vad jag inte har. Jag vill organisera allt i mitt hem och jag gör det. Just nu är jag väldigt sugen på såna här små sladdhållare i läder. De finns bland annat hos Food52, men nog känns det som en enkel grej att göra själv!

 

Foto via Food52


Annons
Möbler Publicerad 11 november 2013

Ikeas byrå Malm i nya färger

Paint Ikea Malm dresser in new colors, photo by Nina Broberg

Den där Ikea-byrån Malm är väl helt okej att förvara lite kläder i, men finns den inte i lite för få färger? Dags att piffa till den och det gör Ikea Livet Hemma på ett fint sätt. En svart lådfront, en vit och så vidare. Färg eller dekorplast fungerar bra.

 

Foto av Nina Broberg för Ikea Livet Hemma


Möbler Publicerad 01 november 2013

Måla lådans sidor och insida

Fabric Lined Dresser Drawers, by A Beautiful Mess

Jag har sett det här på några olika ställen nu, att ge färg åt lådors sidor och/eller insidor. Det är delar av möbeln som en inte ser hela tiden, men ändå vill ska se bra ut.

A Beautiful Mess har klätt en byrås lådor med tyg på sidorna, men vill en inte pilla med kan en istället måla sidorna i passande färg. Även insidan av lådan kan vilja ha lite färg. Tänk att öppna en låda i en annars helt vit byrå och så är lådans insida knallrosa!

 

Foto via A Beautiful Mess


Möbler Publicerad 07 oktober 2013

Byrå med ny färg och nya handtag

By Emma-Jayne Scott of Draw'n In

Jag hittade en intervju med designern Emma-Jayne Scott från Draw’n In hos The Design Chaser. Emma-Jayne gör om byråer och säljer dem på den nyzeeländska versionen av Ebay.

Det finns mycket inspiration bland bilderna på Draw’n Ins Facebook-sida om en själv har en byrå som behöver göras om. Byrån på bilden ovan är min absoluta favorit!

 

By Emma-Jayne Scott of Draw'n In
By Emma-Jayne Scott of Draw'n In

Foto via Draw’n In