Annons

Inlägg taggat med ikea hack

Möbler Publicerad 15 mars 2014

Ikea-byråns nya kläder

Styling by Charlotte Love, photo by Max Attenborough

Stylisten Charlotte Love gör oftast inredningar med mycket färg, som här för en bild till brittiska tidningen Goodhomes Magazine. Och visst är sjutton är det byrån från Ikea PS 2012 som fått nya färger och nya handtag för att passa i ett barnrum! Jag är ganska förtjust i den där byrån, men varje gång jag är och petar på den på Ikea och drar ut en låda blir jag irriterad över att insidan av lådan är fult rödorange.

 

Foto av Max Attenborough via Charlotte Love

Annons
Möbler Publicerad 13 december 2013

Från tvättkorg till sidobord

Making a Side Table, Ikea hack from The Clever Bunny

Att bygga nytt av gammalt är ingen nyhet, men alla de Ikea-hackers som finns runt om i världen är mer eller mindre experter på det och tar det längre och längre. Hos Katy på The Clever Bunny blev en ful tvättkorg som inte längre behövdes till ett litet sidobord som behövdes.

 

Foto via The Clever Bunny


Annons
Möbler Publicerad 11 november 2013

Ikeas byrå Malm i nya färger

Paint Ikea Malm dresser in new colors, photo by Nina Broberg

Den där Ikea-byrån Malm är väl helt okej att förvara lite kläder i, men finns den inte i lite för få färger? Dags att piffa till den och det gör Ikea Livet Hemma på ett fint sätt. En svart lådfront, en vit och så vidare. Färg eller dekorplast fungerar bra.

 

Foto av Nina Broberg för Ikea Livet Hemma


Möbler Publicerad 23 oktober 2013

Den billigaste sortens marmor

DIY faux marble table, by Ikea Livet Hemma

Att göra om ett vanligt bord till ett bord med en tjusig marmorskiva har blivit populärt. En klär helt enkelt skivan med dekorplast med marmormönster. Jag är lite tveksam då platsfilm är inte någonting jag vill ha i större format på mina möbler, men det går inte att förneka att det ser riktigt bra ut på bild! Dessutom är det bra mycket billigare än att köpa ett bord i riktig marmor.

Bild ovan från Ikea Livet Hemma och nedan från Poppytalk.

 

DIY faux marble table, by Poppytalk

Foto via Ikea Livet Hemma & Poppytalk


Kök Publicerad 01 oktober 2013

Skärbrädans nya kostym

Update your cutting boards

Av någon anledning är skärbrädor i trä alltid någonting jag fastnar för och vill köpa. Jag har ett helt gäng hemma, trots att jag ärligt talat knappt lagar mat. Min favorit är en molnformad skärbräda från tyska Snug.

När jag var på Ikea förra veckan petade jag lite på deras nya skärbrädor ”Proppmätt”. Den lilla versionen är som gjord för en smaskig ost! Här visar Ikea själva hur en kan piffa till skärbrädorna lite.

 

Foto via Ikea Livet Hemma