Annons

Inlägg taggat med julkort

Jul Publicerad 16 december 2013

En broderad julhälsning

Snowflake holiday card embroidery DIY kit

Det är strax dags för julkorten att skickas så att de hittar fram innan jul. Handgjorda julkort är extra fina att skicka och att få. Om jag inte redan hade en hel bunt julkort från danska Minimega att skicka hade jag inspirerats av snöflingekorten från Sander + Rye och broderat egna.

 

Foto via Sander + Rye


Annons
Jul Publicerad 06 december 2013

Visa upp julkorten

DIY Plywood Holiday Card Holder by Jennifer Kirk/Ambrosia Creative

Vad gör du med julkorten som dimper ner i brevlådan? Kanske kan det vara en roligt idé att göra ett träd att fästa dem i? Jennifer Kirk på Ambrosia Creative visar en version av en stiliserad gran i plywood där en fastnitad snodd håller korten på plats.

 

Foto via Jennifer Kirk, Ambrosia Creative


Annons
Jul Publicerad 27 november 2013

Broderade julklappsetiketter

DIY mitten tags, by Present & Correct

Hur en gör snygga julklappsetiketter i form av vantar visar Present & CorrectDesign Sponge. Om en inte känner för att rita på fri hand finns det vantmallar att spara ner. Jag gillar såklart vantarna med korsstygn alldeles extra mycket.

 

Foto via Present & Correct


Jul Publicerad 20 november 2013

Vik fram en bild

Christmas card from cut&make

Från det lilla Berlin-baserade företaget Cut & Make kommer de här snygga julkorten där en bild framträder när en viker ner flikar. Jag gillar att en nästan skapar bilden lite själv! Korten finns med motiven stjärna och gran och kommer i en packe med fyra.

Christmas card from cut&make

Foto via Cut & Make


Jul Publicerad 19 november 2013

Broderat julkort

DIY Christmas cards, by Pinjacolada

Om en föredrar att tillverka julkorten själv finns det en hel hög med bra idéer att inspireras av. En av dessa står den finska bloggaren Pinjacolada för. Hon har gjort kort genom att brodera i papper.

 

Foto via Pinjacolada