Annons

Inlägg taggat med kalas

Dekoration Publicerad 29 mars 2014

Gör en fruktsallad i papper

DIY Play Fruit Paper Toy from Mr Printables

Vad sägs om lite fruktsallad av det torrare slaget såhär på lördagen? Mr Printables bjuder på mallar att skriva ut, klippa ut och sätta ihop. Vattenmelonen ser ju fantastisk ut, och kanske kan en gömma en liten present i den och ge bort.

 

Foto via Mr Printables

Annons
Dekoration Publicerad 26 mars 2014

Ballonger med meddelanden

DIY Pop-Up Message Balloons, from Studio DIY

En riktigt fin ballongdekoration till kalaset går att göra av stora ballonger fyllda med helium och bokstäver utskurna ur papper. Kelly från Studio DIY visar hur en gör och snyggt blir det onekligen!

 

Foto via Studio DIY

Annons
Paketinslagning Publicerad 26 februari 2014

Inslagningspapper med ombre-effekt

DIY ombre gift wrapping paper, from The House That Lars Built

Inspirerande Brittany Watson Jepsen på The House That Lars Built tipsade innan Alla hjärtans dag om att göra eget inslagningspapper med ombre-effekt. Naturligtvis går det även att göra när som helst på året. Tre olika nyanser på sprayfärg och vanligt papper har använts. Och missa inte att testa de två andra fina inslagningsidéerna i samma inlägg!

 

Foto via The House That Lars Built

Dekoration Publicerad 18 januari 2014

Ingen fest utan girlang

DIY Garland, from Design Love Fest

Är det kanske fest på gång och du är ute efter snygga girlanger som inte är svåra att få till? Kolla in hos Design Love Fest som visar tre olika sätt att göra dem på!

 

Foto via Design Love Fest


Dekoration Publicerad 14 januari 2014

Träklossar i papper

DIY alphabet block boxes from The Elli Blog

Det har varit en hel del byggklossar av trä på bloggen och här kommer ännu fler. Fast i papper! The Elli Blog bjuder på en finfin mall till de här små boxarna som ser ut som träklossar med bokstäver på. Kanske en fin ask för en liten present till ett barn? Eller att göra en takmobil av?

 

Foto via The Elli Blog