Annons

Inlägg taggat med klädförvaring

Förvaring Publicerad 17 september 2013

Klädhängare av kopparrör och rundstav

Coat rack by Weekday Carnival

Ofta är det det allra enklaste som är det finaste och smartaste. Riikka på Weekday Carnival använde kopparrör och rundstav för att göra en klädhängare. Hon påpekar dock att den inte är något för de tunga jackorna i hallen, utan för de fina lite lättare plaggen en vill se varje dag.

 

Foto via Weekday Carnival


Annons
Förvaring Publicerad 03 juli 2013

En spännande klädhängare

DIY woody string hangers, by Monstercircus

Om en har rätta stället för det tycker jag att den här roliga klädhängaren som Monstercircus gjort är värd att testa. En galge får ett snöre och en stor träkula istället för en krok och hängs från taket. En, två, tre eller ännu fler i grupp.

Jag vet att det finns ett betydligt dyrare original på samma idé, men just nu kommer jag inte på vem som gjort det. Någon som vet?

 

Foto via Monstercircus


Annons
Om bloggen Publicerad 29 juli 2012

Vecka 30 på DIY or DIE

Ett enda inlägg på en hel lång vecka? Nåväl, jag skyller på semestertider!

Quick DIY: Colorful Hangers by Design Love Fest

Om du är lite grann som jag och gärna vill ha färg men samtidigt är lite rädd för det – testa att spraymåla dina galgar!

Förvaring Publicerad 23 juli 2012

Färgexplosion i garderoben

Quick DIY: Colorful Hangers by Design Love Fest

Jag är lite sådär världssämst på färg. Det måste jag nog erkänna. Det är väldigt lätt att det blir svart, vitt och olika nyanser av grått och brunt på allting. Därför vore nog det här bra för mig, som ju faktiskt vill ha färg även om jag inte lyckas med det – spraymåla galgarna! Lika snyggt om man har dem i garderoben eller på en klädställning framme. Se mer hos Design Love Fest.

Förvaring Publicerad 10 maj 2011

En klädställning av rör

DIY klädställning

Mitt lägenhetsprojekt går långsamt framåt. Saker flyttas runt lite emellanåt bara. Jag har bott i min 1,5:a i några månader nu och sedan två dagar härjar även en Devon Rex-katt här hemma.

Jag har tidigare tänkt att jag vill ha en egenbyggd klädställning, men då min golvyta är begränsad till 36 kvadratmeter så tror jag att en vägg- eller takhängd ställning fungerar bäst. Denna klädställning skapad av You have broken the internet är dock riktigt snygg också.

Foto: You have broken the internet