Annons

Inlägg taggat med läder

Accessoarer Publicerad 19 mars 2014

Sy ett mobilfodral i läder

DIY leather phone case from Morning by Foley

Angående att göra ett läderfodral till sin mobiltelefon som jag skrev om igår, så hittade jag det här fina egengjorda fodralet hos den franska bloggaren Morning by Foley. Snyggt med tre olika färger på lädret! Den är minst lika enkelt att göra som det i kuvertmodell, men kräver en symaskin.

 

Foto via Morning by Foley

Annons
Accessoarer Publicerad 18 mars 2014

Läderfodral till mobilen

DIY leather envelope phone case from For the Makers

För ungefär en månad sedan köpte jag en ny telefon. Den är tunnare och längre än den jag hade innan, så det gamla läderfodralet passar inte längre. Jag skulle köpa ett likadant för den nya modellen, men det visade sig att tillverkaren bytt typ av läder till en mycket glansigare version som kändes lite plastig. Så istället tänker jag göra mitt eget fodral.

For the Makers visar ett jätteenkelt sätt att göra ett mobiltelefonfodral på. Det går även att köpa ett kit med allt material för att göra fodralet.

 

Foto via For the Makers

Annons
Möbler Publicerad 16 februari 2014

Gör en hopfällbar pall

DIY Folding Tripod Camp Stool

Jag älskar när en tittar på en tutorial och tänker Det här är ju inte ens svårt att göra och det blir snyggt! Senast jag tänkte så var nyss, när jag såg den här hopfällbara campingpallen. Hos Wood&Faulk finns bra beskrivning och många bilder.

 

Foto via Wood&Faulk

Accessoarer Publicerad 15 februari 2014

En korthållare i läder

DIY leather envelope purses, by Anmutig

Anmutig är en sån där bloggare som jag alltid tycker gör fina saker. Bakom Anmutig finns den grafiska formgivaren Nadine som är bosatt i Stuttgart. På tyska DaWanda delar hon med sig av hur en gör en liten plånbok i läder för visitkort och andra viktiga kort.

Guiden är på tyska, men är det så att det finns brister i skoltyskan så förklarar bilderna det mesta. Annars så finns ju Google Translate och då får en språkförbistringsunderhållning på köpet!

 

Foto via Anmutig

Accessoarer Publicerad 06 januari 2014

Håll koll på sladdarna

Leather Cord Organizers, from Food52

I början av varje år ägnar jag mig åt att rensa skåp och lådor och se vad jag har och vad jag inte har. Jag vill organisera allt i mitt hem och jag gör det. Just nu är jag väldigt sugen på såna här små sladdhållare i läder. De finns bland annat hos Food52, men nog känns det som en enkel grej att göra själv!

 

Foto via Food52