Annons

Inlägg taggat med måla möbler

Möbler Publicerad 19 februari 2014

Måla om delar av byrån

Rainy Day Bureau from Humblesticks

Om en ska måla om en sliten byrå behöver en verkligen inte måla hela. Ta istället till vara på det som inte behöver ny yta och låt det vara kvar för en fin effekt. På byrån från Humblesticks har bara fronter och insida målats. Lådfronterna och luckan har fått ett fint mönster med droppar där träet bevarats.

 

Foto via Humblesticks

Annons
Möbler Publicerad 21 januari 2014

Harlequinmönstrad byrå

Photo from Alvhem Mäkleri och Interiör

Många bloggare inspireras av mäklarbilder. Det gör oftast inte jag, då allt tenderar att se ut lite som plast. Men byrån på bilden från Alvhem Mäkleri och Interiör gillar jag! En riktigt snygg harlequinmålning i vitt på en trären byrå, som gjort för att kopieras!

 

Foto via Alvhem Mäkleri och Interiör


Annons
Möbler Publicerad 11 november 2013

Ikeas byrå Malm i nya färger

Paint Ikea Malm dresser in new colors, photo by Nina Broberg

Den där Ikea-byrån Malm är väl helt okej att förvara lite kläder i, men finns den inte i lite för få färger? Dags att piffa till den och det gör Ikea Livet Hemma på ett fint sätt. En svart lådfront, en vit och så vidare. Färg eller dekorplast fungerar bra.

 

Foto av Nina Broberg för Ikea Livet Hemma


Möbler Publicerad 01 november 2013

Måla lådans sidor och insida

Fabric Lined Dresser Drawers, by A Beautiful Mess

Jag har sett det här på några olika ställen nu, att ge färg åt lådors sidor och/eller insidor. Det är delar av möbeln som en inte ser hela tiden, men ändå vill ska se bra ut.

A Beautiful Mess har klätt en byrås lådor med tyg på sidorna, men vill en inte pilla med kan en istället måla sidorna i passande färg. Även insidan av lådan kan vilja ha lite färg. Tänk att öppna en låda i en annars helt vit byrå och så är lådans insida knallrosa!

 

Foto via A Beautiful Mess


Målning Publicerad 28 oktober 2013

Måla mönstrat i ett enda drag

Patterned Paint Roller and Applicator combo set in Aspen Frost Design, from NotWallpaper

Det här är ju genialt. En färgroller och en roller med mönster och sedan är det bara att måla mönstrat på väggen eller möbeln. Hur trixigt det är att få det rätt vet jag ingenting om, men vi kan väl låtsas att det bara är att köra på?

NotWallpaper heter det amerikanska företaget som gör dessa mönstrade rollers som finns med olika mönster, inte är speciellt dyra och går att köpa via Etsy.

 

Foto via NotWallpaper