Annons

Inlägg taggat med måla

Barn Publicerad 28 november 2013

Uppdaterade byggklossar

DIY Wooden Block Family, by Beci Orpin

Klossar i trä är jättefina och troligtvis uppskattade leksaker, men det går att göra dem ännu finare. Beci Orpin gör små figurer av vissa klossar och ger andra klossar färger och mönster.


Foto via Etsy


Annons
Möbler Publicerad 27 november 2013

Klottra full hela stolen!

Chair for 101 woonideeën by Jessica Nielsen

Det är helt okej att rita på möblerna om en gör det minst lika snyggt som illustratören Jessica Nielsen. Hon har gjort den här stolen för nederländska tidningen 101 woonideeën.


Foto via Jessica Nielsen


Annons
Målning Publicerad 28 oktober 2013

Måla mönstrat i ett enda drag

Patterned Paint Roller and Applicator combo set in Aspen Frost Design, from NotWallpaper

Det här är ju genialt. En färgroller och en roller med mönster och sedan är det bara att måla mönstrat på väggen eller möbeln. Hur trixigt det är att få det rätt vet jag ingenting om, men vi kan väl låtsas att det bara är att köra på?

NotWallpaper heter det amerikanska företaget som gör dessa mönstrade rollers som finns med olika mönster, inte är speciellt dyra och går att köpa via Etsy.

 

Foto via NotWallpaper


Dekoration Publicerad 10 oktober 2013

Ny färg på ramarna

DIY Painted Frame

Trött på de där vanliga Ikea-ramarna? Låt dem få lite färg! Och inte ens varje sida behöver målas. Testa med att måla två, eller kanske alla fyra men i två olika färger? The Sweetest Occasion visar vägen i turkost och guld.

 

Foto via The Sweetest Occasion


Möbler Publicerad 07 oktober 2013

Byrå med ny färg och nya handtag

By Emma-Jayne Scott of Draw'n In

Jag hittade en intervju med designern Emma-Jayne Scott från Draw’n In hos The Design Chaser. Emma-Jayne gör om byråer och säljer dem på den nyzeeländska versionen av Ebay.

Det finns mycket inspiration bland bilderna på Draw’n Ins Facebook-sida om en själv har en byrå som behöver göras om. Byrån på bilden ovan är min absoluta favorit!

 

By Emma-Jayne Scott of Draw'n In
By Emma-Jayne Scott of Draw'n In

Foto via Draw’n In