Annons

Inlägg taggat med mässing

Belysning Publicerad 04 juni 2013

En annorlunda takkrona

DIY brass chandelier, via Lindsey Adelman

Minns ni lampan av mässingsrör som genast hamnade på min måste göra-lista? Här är ännu en sån där fantastisk lampa! Guide finns hos Lindsey Adelman och enligt bloggen finns alla delar att köpa via Amazon.

 

Foto via Lindsey Adelman


Annons
Belysning Publicerad 21 maj 2013

Gör en lampa av mässingsrör

DIY Brass Chandelier by One Kings Lane

Minns ni pallen med vävd lädersits som jag absolut vill göra? Här är ännu en gör det själv-idé jag känner att jag måste testa. En fantastisk lampa gjord av mässingsrör. Bakom den fantastiska skapelsen står One Kings Lane. Antagligen hur trixigt och pilligt som helst att utföra trots tydlig guide, men det kanske det kan vara värt?

 

Foto via One Kings Lane


Annons
Förvaring Publicerad 08 april 2013

Gör en hängare till kökshandduken

DIY towel hanger by Bambula

Snillrika bloggaren Bambula böjde en bit mässingsstång och gjorde en snygg hängare till kökshandduken. Jag är mycket sugen på att göra liknande för hushållspappersrullen.

 

Foto via Bambula


Möbler Publicerad 28 mars 2013

Bord med mässingsskiva

Brass table by Mimmi Staaf

Det här bordet är det nog bland det snyggaste bord jag vet. Och jag har varit och petat på det några gånger hos Mimmi Staaf Möbelmakeri innan bordet blev sålt. Idén med bordet är smart. Ett litet slitet bord med ful skiva fick nytt liv med vit färg och ett stiligt mässingsöverdrag för att matcha fötterna.

 

Foto via Joakim Johansson


Möbler Publicerad 26 februari 2013

Handtag i läder och mässing

DIY Leather and brass pull handle by Brick House, http://www.the-brick-house.com/2013/02/leather-handle-diy/

Jag har varit inne på det här med handtag i läder tidigare. När jag funderade på att göra köket lite mindre trist genom att byta till läderhandtag och när jag skrev om att återanvända skärp och göra handtag. Men det här är steget vassare!

Brick House visar hur man gör enkla läderhandtag och dessutom avslutas de med en ordentligt snygg detalj – hexagon i mässing!

 

Foto via Brick House