Annons

Inlägg taggat med möbler

Möbler Publicerad 15 mars 2014

Ikea-byråns nya kläder

Styling by Charlotte Love, photo by Max Attenborough

Stylisten Charlotte Love gör oftast inredningar med mycket färg, som här för en bild till brittiska tidningen Goodhomes Magazine. Och visst är sjutton är det byrån från Ikea PS 2012 som fått nya färger och nya handtag för att passa i ett barnrum! Jag är ganska förtjust i den där byrån, men varje gång jag är och petar på den på Ikea och drar ut en låda blir jag irriterad över att insidan av lådan är fult rödorange.

 

Foto av Max Attenborough via Charlotte Love

Annons
Möbler Publicerad 16 februari 2014

Gör en hopfällbar pall

DIY Folding Tripod Camp Stool

Jag älskar när en tittar på en tutorial och tänker Det här är ju inte ens svårt att göra och det blir snyggt! Senast jag tänkte så var nyss, när jag såg den här hopfällbara campingpallen. Hos Wood&Faulk finns bra beskrivning och många bilder.

 

Foto via Wood&Faulk

Annons
Möbler Publicerad 13 februari 2014

Gör en annorlunda hylla

DIY Pegboard Shelving System, Apartment Therapy Tutorial

Gör en snygg och annorlunda hylla med hjälp av en tutorial av Dabney Frake från Apartment Therapy. Jag är väldigt sugen på att göra detta, men tveksam till hur hyllan skulle fungera ihop med min katt som är ganska mycket ”fullt ös medvetslös” till sättet och älskar att klättra.

 

Foto via Dabney Frake, Apartment Therapy

Möbler Publicerad 21 januari 2014

Harlequinmönstrad byrå

Photo from Alvhem Mäkleri och Interiör

Många bloggare inspireras av mäklarbilder. Det gör oftast inte jag, då allt tenderar att se ut lite som plast. Men byrån på bilden från Alvhem Mäkleri och Interiör gillar jag! En riktigt snygg harlequinmålning i vitt på en trären byrå, som gjort för att kopieras!

 

Foto via Alvhem Mäkleri och Interiör


Möbler Publicerad 13 december 2013

Från tvättkorg till sidobord

Making a Side Table, Ikea hack from The Clever Bunny

Att bygga nytt av gammalt är ingen nyhet, men alla de Ikea-hackers som finns runt om i världen är mer eller mindre experter på det och tar det längre och längre. Hos Katy på The Clever Bunny blev en ful tvättkorg som inte längre behövdes till ett litet sidobord som behövdes.

 

Foto via The Clever Bunny