Annons

Inlägg taggat med print

Affischer och prints Publicerad 05 oktober 2013

Rorschach-test på väggen

DIY Rorschach Prints

Jag har inte riktigt kunnat släppa det här med Rorschach-test sedan inlägget om Rorschach-test på väska. De kan bli väldigt snygga och det är onekligen någonting speciellt med att tycka sig se bilder i vad som egentligen är helt random gjort. De tre systrarna som står bakom bloggen On my honor visar hur fina de där random gjorda färgplumparna faktisk kan bli. De extra fina tycker jag passar bra att rama in.

 

Foto via On my honor


Annons
Köp handgjort Publicerad 27 september 2013

En liten Etsy-önskelista

Ibland slår det där ökända och oftast ganska omotiverad ha-begäret till även hos mig. Då klickar jag mig in på Etsy, marknadsplatsen för allt handgjort. Den här gången köpte jag ingenting, men jag nosade på tofflor, pins, prints och en portmonnä. Och en rolig sak jag upptäckte var att alla saker var från olika delar av världen – Kanada, Tyskland, Turkiet och Israel. 

Etsy finds

”Sorry I’m late, I had to wath cat videos online”, rund pin från tyska Little Big Treehouse, ”Stop Worrying”, print av kanadensiska Sandi Falconer / Deadweight, handstickade tofflor av Anatolia Dreams från Turkiet, prickig portmonnä av israeliska Pikula Bags.


Annons
Affischer och prints Publicerad 21 juni 2013

Kollage av Mathilde Aubier

Art by Mathilde Aubier, www.mathildeaubier.com

Mathilde Aubier är en fransk konstnär, grafisk formgivare och illustratör. Jag upptäckte henne via Pinterest för cirka ett år sen och blev genast mycket förtjust i det hon gör. Hon använder sig av en lekfull kollageteknik som är hiskeligt svår för mig som tycker om papper att inte gilla. Dessutom innehåller hennes kollage påfallande ofta katter!

 

Art by Mathilde Aubier, www.mathildeaubier.com

Att en kan köpa en del av hennes kollage gör ju verkligen inte saken sämre. Blir du sugen? Kika in på Mathilde Aubiers butik på Etsy.

 

Art by Mathilde Aubier, www.mathildeaubier.com

Art by Mathilde Aubier, www.mathildeaubier.com

Foto via Mathilde Aubier


Köp handgjort Publicerad 29 mars 2013

Långfredag på Etsy

If you're waiting for a sign..., paper cut by mrYen

Idag är det Långfredagen och i alla fall en del av den långa fredagen är det helt okej att spendera på Etsy, innan en beger sig ut i den skinande solen. Jag dök in och kom ut med några fina favoriter.

Ovan ”If your waiting for a sign…” i papper av mrYen.

 Little Rabbit Coat for kids by Little Goodall
De här små jackorna med långa långa kaninöron för barn är gjorda av Little Goodall. Dock lite trist att det bara är ljusrosa eller ljusblå som gäller.

Homework Pencil Box from presentandcorrect
Är det någon som använder pennskrin längre? Att ha ett snyggt sånt var coolt på låg- och mellanstadiet. Jag önskar att jag hade det här pennskrinet i trä från Present & Correct då.

Hedgehog lambswool plush by Sara Carr
Mabel heter den här söta igelkotten i lammull, gjord av Sara Carr.

Don't grow up, print by Vapor.Qualquer
Don’t grow up, i’t a trap! Print gjord av Vapor.Qualquer.


Affischer och prints Publicerad 12 november 2012

Väggkalender för 2013

The Year Calendar 2013 by Erik Olovsson

När jag gjorde listan över kalendrar för 2013 fanns inte Erik Olovssons ”Year Calendar 2013″ tillgänglig ännu så den kom inte med, men nu går den att köpa här!