Annons

Inlägg taggat med träpärlor

Jul Publicerad 11 december 2013

Dekoration i papper och trä

Easy Christmas tree ornament

På den nederländska versionen av Creativ Company visar de hur en gör en enkel dekoration i form av en gran. Papper, tråd och träkula är allt material som behövs.

 

Foto via Creativ Company


Annons
Möbler Publicerad 21 september 2013

En gunga som hylla

DIY Swing shelf, by Tête d'ange

Det kallas tydligen swing shelf och jag tycker att dessa hyllor ser helt livsfarliga ut, men ändå fina på ett lite skört sätt. Den här hyllan med träkulor på linorna har bloggaren på Tête d’ange gjort och nog känns det lite som en lightversion av Amy Huntings fantastiska hylla Blockshelf.

 

DIY Swing shelf, by Tête d'ange

Foto via Tête d’ange


Annons
Kök Publicerad 05 februari 2013

Underlägg av träkulor

DIY Wooden trivet by Carnets Parisiens, http://www.carnetsparisiens.com/2012/09/23/dessous-de-table-en-perles-de-bois/

För lite mer än två år sedan tipsade jag om det här fina grytunderlägget av träpärlor och en bit lädersnöre. Här är en liknande variant av grytunderlägg, men med lite mer färg från Carnets Parisiens. Några pärlor har fått bli rosa, andra har fått bli grå. Enkelt och snyggt. Jag skulle nog dock försöka limma ihop varven med träpärlorna så att de inte kan smita iväg när man ställer saker på dem.

 

Foto via Carnets Parisiens


Dekoration Publicerad 10 maj 2012

Dekorerad sladd

Cable jewelry from Bless – fun DIY!
Kabelsmycke, hur låter det egentligen? Men just cablejewelry är vad Bless bland annat gör. Vi har sett det tidigare, i form av omålade träkulor på sladd. Men Bless gör det lite snyggare och lite roligare med sina svartmålade träformer.

 

Cable jewelry from Bless – fun DIY!

Foto via Stand Up Comedy


Kök Publicerad 27 oktober 2010

Grytunderlägg av träpärlor

DIY / Gör det själv - Ett grytunderlägg av träpärlor

Jag har en hel del stora träpärlor kvar sedan tidigare projekt och jag tänkte att några av dem skulle få bli ett grytunderlägg.

Idén hittade jag hos danska Brinja som gjort ett underlägg med några träpärlor och en bit lädersnöre. Enkelt och snyggt!

Foto: Brinja