Annons

Inlägg taggat med väggförvaring

Förvaring Publicerad 20 februari 2013

En hylla runt hörnet

"Kulma" Corner Shelf by Martina Carpelan

Jag föll som en fura för hörnhyllan ”A few of my favourite things” från tyska The Fundamental Group och nu är jag där igen. Ännu en hörnhylla! Ännu en gör det själv-idé!

Enkla och smarta hyllan ”Kulma” är formgiven av Martina Carpelan och Hong Ngo. Ordet kulma betyder just hörn på finska och hyllan går att använda såväl i hörn som runt hörn. Genialiskt!

"Kulma" Corner Shelf by Martina Carpelan

Och medan vi ändå pratar om Martina Carpelan, kolla även hennes lakan ”Rise and Sigh”. De broderade orden på lakanen ger avtryck i huden.

 

Foto via Martina Carpelan


Annons
Förvaring Publicerad 19 september 2012

Från Frankrike med kärlek

Notebooks from French Papier Tigre

När en Twitter-bekant var i Paris i våras hittade han en anteckningsbok som han var säker på att jag skulle gilla, så han köpte den och skickade den till mig. Och han hade rätt! Faktum är att jag sedan långt innan älskar anteckningsböckerna från franska Papier Tigre och tygkassen med deras fina logga är flitigt använd av mig.

"The Tri-Angles", 8 ready to fold boxes from French Papier Tigre

Nu har Papier Tigre kommit med en alldeles ny produkt som det är svårt för mig att inte tycka om. ”The Tri-Angles” heter den, och är som små pappfickor man sätter på väggen för förvaring. Naturligtvis kan fickorna inte användas för tunga saker, men några pennor, några sladdar och lite smågrejer fungerar ju utmärkt. Dessutom gillar jag verkligen att man kan sätta dem som man vill och på så vis skapa en skulptur på väggen.

"The Tri-Angles", 8 ready to fold boxes from French Papier Tigre

Annons