Annons

Inlägg taggat med vägghylla

Möbler Publicerad 21 september 2013

En gunga som hylla

DIY Swing shelf, by Tête d'ange

Det kallas tydligen swing shelf och jag tycker att dessa hyllor ser helt livsfarliga ut, men ändå fina på ett lite skört sätt. Den här hyllan med träkulor på linorna har bloggaren på Tête d’ange gjort och nog känns det lite som en lightversion av Amy Huntings fantastiska hylla Blockshelf.

 

DIY Swing shelf, by Tête d'ange

Foto via Tête d’ange


Annons
Möbler Publicerad 23 april 2013

Hylla med konsoler i läder

DIY shelf with leather straps by Har en drøm.

Jag har tipsat flertalet gånger om hur en kan använda läder som handtag på möbler. Den norska bloggaren Har en drøm visar ett annat men liknande användningsområde. Nämligen att göra hyllkonsoler av läderband. Riktigt snyggt, även om jag funderar lite över stabiliteten.

 

Foto via Har en drøm


Annons
Förvaring Publicerad 20 februari 2013

En hylla runt hörnet

"Kulma" Corner Shelf by Martina Carpelan

Jag föll som en fura för hörnhyllan ”A few of my favourite things” från tyska The Fundamental Group och nu är jag där igen. Ännu en hörnhylla! Ännu en gör det själv-idé!

Enkla och smarta hyllan ”Kulma” är formgiven av Martina Carpelan och Hong Ngo. Ordet kulma betyder just hörn på finska och hyllan går att använda såväl i hörn som runt hörn. Genialiskt!

"Kulma" Corner Shelf by Martina Carpelan

Och medan vi ändå pratar om Martina Carpelan, kolla även hennes lakan ”Rise and Sigh”. De broderade orden på lakanen ger avtryck i huden.

 

Foto via Martina Carpelan