Annons
Annons

Måla exakt hur du vill!

DIY Record Cabinet Makeover, from Making Nice in the Midwest

Emellanåt kommer det kommentarer på bloggen om att folk förstör sina möbler och på något sätt även en bit designhistoria genom att måla om dem. En byrå från femtiotalet får du helt enkelt inte måla i galenrosa och förse med diamantknoppar till handtag. Du förstör den! Och jag är tydligen rätt hemsk som uppmuntrar till det hela.

Men hörrni, det är okej att måla exakt hur en vill. Ditt hem, dina möbler, dina favoritfärger! Och de som nu tycker att ”allt var bättre förr” och att ”allt det gamla fina förstörs” och yada yada, de kan väl samla ihop alla dessa möbler och förvara dem där ingen kommer åt dem med penseln. För det är ju såklart bättre att de står i något förråd nånstans än att de används och älskas i en ny stil. Eller?

Ovan har Mandi på bloggen Making Nice in the Midwest målat om ett skivskåp, eller i alla fall hälften av det. Övre delen blev vit och nederdelen behöll sitt fint omålade trä. Jag gillar det halvmålade, när en låter det trärena finnas kvar.

Nedan har Tones of Home gått komplett bananas med en byrå. Även om färgvalen är helt fel för mig så tycker jag att byrån ser så liksom glad och rolig ut. Ett stort plus för att målningen inkluderar de snedställda benen så fint.

Pink and green chevron chest of drawers

 Foto via Making Nice in the Midwest och Tones of Home

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamourAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar