Annons

2013 på DIY or DIE del 1

2013 har onekligen varit ett riktigt bra år på DIY or DIE. Omkring 400 inlägg med gör det själv-idéer, tips och inspiration! Här är några favoriter från första halvan om året som gått!

January 2013 on DIY or DIE blog
I januari letade jag efter katter på Etsy och hittade bland annat temporära katt-tatueringar av Harriet Gray, det blev kalas med egengjord pompomduk, en vecka vigdes åt kläder och DIY och naturligtvis målades det på porslin.

Annons

February 2013 on DIY or DIE blog
I februari målades det tallrikar à la Rorschach, minst en möbel fick nya handtag i läder och mässing, jag upptäckte pappershimlen hos Mini-eco och jag tipsade om superhjälteskor!

March 2013 on DIY or DIE blog
I mars intervjuade jag papperskonstnären Cecilia Levy om hennes arbete med papper, visade hur ett riktigt soffbord ser ut, tipsade om ett enkelt sätt att göra ministämplar av pennor med suddgummin och blev förtjust i fina bokstöd.

April 2013 on DIY or DIE blog
I april blev en Ikea-korg en kattsäng för vägg, papperskonsten fick ta plats, en myrinvaderad byrå inspirerade och så fick ni veta lite mer om mig.

May 2013 on DIY or DIE blog
I maj orsakade vårkänslorna ett inlägg med bröllopsinspiration, jag lärde mig hur en gör den finaste och enklaste födelsedagsrosetten, jag hoppade på initiativet Crop100 och började göra mig av med saker och min mormor textilformgivaren BoWa skulle ha fyllt 80 år.

June 2013 on DIY or DIE blog
I juni lärde vi oss uppdatera spånkorgar med doppmålning, suktade efter läskande isbitar med bär i, ville trycka tyg och klä om med det och så blev jag kär i Mathilde Aubiers kollage!


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Malin

    Alltså, du gör så jävla snygga grejer och lägger upp de snyggaste bilder jag sett!!!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar