Annons

2013 på DIY or DIE del 2

Igår visade jag DIY or DIE-favoriter från de första sex månaderna av 2013. Här är favoriter från juli till nu i december! Bland annat blir det marshmallows med strössel, kopparkrokar, dekorationer i lego, ommålade möbler, en enorm brudbukett, modern arkitektur för katter…

Annons

July 2013 on DIY or DIE blog
I juli blev kopparrör till fina krokar i köket, jag ville göra marshmallows med strössel, en spegel blev till en björn och det här med att måla om visade sig återigen vara bland det bästa som finns.

August 2013 on DIY or DIE blog
I augusti klistrades sänggaveln direkt på väggen, finfint presentpapper skapades med hjälp av fotografier, ledsna bord och stolar målades om och en cykelkorg sommarpimpades med blommor.

September 2013 on DIY or DIE blog
I september byggdes det 3D-bokstäver i papper, jag förtjusades av svenska designduon RioRio, det skulle slås en knut på lampsladden och den finaste brudbuketten gjorde en själv i papper!

October 2013 on DIY or DIE blog
I oktober var det helt okej att bygga dekorationer av lego, skärbrädan fick ny kostym för att passa som uppläggningsfat, att trycka en tröja med egna stämplar visade sig vara hur lätt som helst och det blev dags för pärlplattor igen!

November 2013 on DIY or DIE blog
I november fick träklossar en uppdatering med hjälp av färg, att klottra på stolen blev ett hett tips, en hink blev en stoppad pall och julen smög sig på med egengjorda julkalendrar.

December 2013 on DIY or DIE blog
I december var det så klart mycket jul på bloggen, bland annat en julgran av honeycombs, men när det inte var jul visade det sig att modern arkitektur även nått katter och att det går att göra fina ringar i trä själv. Dessutom blev det dags att köpa kalender för 2014.


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar