Annons

Ajöss och tack för fisken!

Sex år med bloggen. Det är dags nu, allt avsluta. Under dessa år med DIY or DIE har jag talat om DIY i bland annat Dagens Nyheter, Fria Tidningen, random inredningstidningar, några lokaltidningar, en stor mängd bloggar och radio. Jag har gjort gör det själv-jobb för bland annat Hus & Hem och skrivit 1 180 inlägg på DIY or DIE.

Annons

Jag har av punkkids blivit anklagad för att ”kommersialisera och exploatera begreppet DIY or die” genom att finnas på ELLE Decoration och fått det påpekat för mig att jag uppmuntrar till piratkopiering genom att tipsa om att inspireras av befintlig design. Jag har även av olika anledningar tackat nej till att göra en bok om DIY.

Utan läsare hade DIY or DIE blivit absolut ingenting! Efter sex år med DIY or DIE har jag insett att det finns hur många fixare och trixare som helst där ute – och att alla inte har en blogg där de visar vad de gör. En del av er har lämnat kommentarer, många av er har mailat och gillat på Facebook och alla har inspirerat mig till att vilja inspirera.

Jag vill säga tack till er läsare som klickat er in här och inspirerats, som hört av er och delat med er av era projekt, som gillat och länkat. Tusen miljoner tack! Nu ska jag istället plugga medicin- och vetenskapshistoria, hänga med Räv och min nya kärlek Opie, läsa hur många böcker som helst samt naturligtvis börja beta av den långa att göra själv-listan som skapats under sex års bloggande!

Ajöss!

 

Psst! Missa för sjutton inte att fortsätta följa mina allra bästa bloggfavoriter:

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Iara

  Så ledsen jag blir! I många år har jag följd din blogg. Har inspirerades och gjort en hel del och hittade spännande bloggar tack dina tips. Tyvärr jag är inte så bra för att kommentera, det känns alltid som var man skriver är lite kliché. Men jag vill hjärtlig tackar dig för den tid. Kommer att saknar dig och önskar allt gott i dina studier och en puss i nusen på den lille charmtroll till katt. Kram, Iara

 • Anders

  Kram och tack!

 • Eva Forssell

  Tack för den här tiden! Lycka till med framtiden!

 • Mariette

  Tråkigt att du slutat! Stort tack för den här tiden; jättebra blogg!!!

 • Housed

  Åh vad tråkigt att du slutar! Alltid så inspirerande grejer!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar