Annons

Amplar x 4

Vet ni, det här är mina allra sista veckor med DIY or DIE. Så vad kan vara mer lämpligt än att försöka sammanfatta den sex år långa bloggtiden som gått så snabbt? Det blir godbitar, fintips och mina absoluta favoriter från åren med DIY or DIE!

Annons

Först några dagar med fina grejer som har med växter att göra – amplar, krukor och piedestaler.

Amplar x 4

DIY 4 hanging flowerpots

1. Mette från Monstercircus visar hur en gör en kombinerad ampel och lampa. Jag känner mig lite skeptiskt till lampans proportioner och hade nog hellre gjort två svävande krukor, men det är en fin idé som kanske passar bra hemma hos dig?

2. Mitt bästa tidsfördriv på tunnelbanan är Etsy-appen. Jag anar att jag mycket väl kan ha utstött något slags gillande ljud när jag hittade till den här fina makraméampeln gjord av australienska RAW.

3. Ja, amplar och makramé har vi nästan sett till förbannelse nu, men på bloggen med det något märkliga namnet Ohhh… Mhhh… visar Andrea Potocki från We Like Mondays hur en gör en lite annorlunda version. Hon har använt sig av träringar som hon målat både helt och halvt och fäst i varandra.

4. Upp med växterna från fönsterbrädan med hjälp av en ampel i läder! Design Sponge visar hur en gör en riktigt fin. Ser det svårt ut? Det är det faktiskt inte. Själva korgen utgår från en rund bit läder som en skär snitt i utifrån ett speciellt mönster som går att skriva ut och sedan drar en helt enkelt ut lädret tills en korg formats.

 

Foto via Ohhh… Mhhh…, RAW, Design Sponge & Monstercircus

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Wilda

    Nej va tråkigt! Fortsätter du på Hello Kiddo?


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar