Annons

Ätbart x 4

Det allra sista tipsen från DIY or DIE ska naturligtvis vara någonting smaskigt att äta! Även om jag egentligen oftast tycker att det är skittråkigt att fixa med ätbart, så har det under åren smugit sig in en och annan ätbar grej. Låt er väl smaka!

Annons

Ätbart x 4

To eat

1. Gör extra snygga bordsplaceringar eller fina efterrättsdekorationer med bokstäver i frukt! Brittni Mehlhoff visar på CreativeLive hur man kan göra, men ät för guds skull upp frukten mellan bokstäverna också!

2. Varje gång det är riktigt varmt på sommaren blir jag mer eller mindre besatt av is. Och inte av vilken sorts is som helst, utan tjusiga iskuber med frukt, bär och blommor i. Superlätta att göra själv! Se mer hos Brit + Co.

3. Min favoritgrej att äta till fredagsfilmen nu mer är dessa små skapelser gjorda av banan, choklad och jordnötssmör. Receptet finns hos Joy the Baker tillsammans med hur mycket som helst annat som ser minst lika gott ut! Jag gör dem dock utan pinne, istället lägger jag dem på bakplåtspapper och häller chokladen över.

4. Jag fattade inte riktigt det där med marshmallows tidigare, men nu är det nog lite av mitt favoritgodis. Att det går att göra egna marshmallows är fantastiskt och att det dessutom då går att få dem i exakt den form en vill ha dem! Hos Studio DIY visar de hur en gör stora strösslade siffror av marshmallows. Helt enkelt perfekta för födelsedagstårtan!

 

Foto via Studio DIY, CreativeLive, Brit + Co & Joy the Baker

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar