Annons

Boken Fine Little Day

Fine Little Day by Elisabeth Dunker

Jag hoppas att ni inte missat att den alltid lika inspirerande bloggen Fine Little Day nu även finns i bokform? Elisabeth Dunkers blogg var en av de allra första jag började läsa och fastnade för och är en av få som jag ännu läser med samma glädje och nyfikenhet.

”Jag gillar spretigt, brokigt, fragmentariskt, ofta utan förkunskap, skevt, skitigt, ytligt, oförutsägbart, patinerat, sladdar (ok, jag tog i lite). Men stök, kanske oförklarligt, ologiskt, lekfullt och naivt, obesvarat, även oavslutat, impulsivt, intuitivt och gärna maniskt. Kan ha varit en slags försvarsposition från början. För att jag sällan lyckades hålla arket rent från sudd och fläckar, inte hade tålamod att köra både sicksack och raksöm eller för att struktur och logik aldrig riktigt fick min båt att flyta. Eller så var det bara så det var från start, jag minns inte riktigt.”

Här kan en provläsa lite ur boken!

Annons

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar