Annons

Bygg en stilig klädhängare

DIY Clothes hanger for the hallway

Det spöregnar utomhus och jag ägnar dagen åt att dricka havtornste och läsa en hel hög bloggar i jakt på inspiration till mässan Hem 2010 där jag tydligen skall få härja fritt i en monter.

En av mina favoritbloggar är finska Varpunen, och jag har tidigare skrivit om det fina köket hon gjorde om med hjälpa av svart dekorplast. Nu har hon flyttat till en ny lägenhet och det fixas för fullt där, vilket är mycket spännande att se. I hallen har det här skapats – en enkel och mycket snygg klädhängare.

Annons

Jag är extremt benägen att kopiera denna lösning till min egen hall. Jag har just nu någon slags inbyggd och ganska ful klädhängare med mängder av krokar och en hatthylla full av saker som inte alls behöver vara där.

DIY Clothes hanger for the hallway

 

Foto: Varpunen


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • emma

    Va, ska du ha en egen monter?! Shit vad coolt!

  • Tiger

    @ Emma: Ja! Kom och säg hej!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar