Annons

Dekorera dina krukor

DIY odlingskruka av toalettrulle – DIY or DIE

Det här med gröna fingrar verkar inte vara någonting som jag begåvats med. Jag har visserligen två avokadoplantor som jag faktiskt kommer ihåg att vattna ibland. Varje vår försöker jag mig dessutom på att odla basilika, gräslök och persilja med mycket varierande resultat och i år sås fröna i små krukor gjorda av toalettrullar (bild via Girl In Gear).

Annons

Men det känns sorgligt nog som att det här med att odla ändå inte är min grej. Tur att det finns färdiga växter att stoppa i egendekorerad kruka!

DIY dekorera kruka – DIY or DIE

Enkelt målade krukor i vitt och svart, via Thank you, ok.

DIY måla kruka – DIY or DIE

Trianglar på krukan har Elise Blaha gjort.

DIY måla kruka – DIY or DIE

Krukor doppade i färg hos The Lovely Cupboard.

DIY makramé, hängande krukor – DIY or DIE

Fantastiskt i makramé av Heather Moore.

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar