Annons

Det är vår och dags för paraply

DIY Polka Dot Umbrella, by Henry Happened

Jodå, jag är fullt medveten om att nästan alla är hjärtligt glada över vårsolen och den annalkande sommaren. Men ni vet, det här är Sverige och våren innebär även att det är dags att inventera paraplybeståndet hemma. Själv har jag ett tjusigt grönt paraply som jag fått genom (håll i er nu) min före detta sambos mammas mans mamma. Men ett egenhändigt prickmålat paraply skulle sitta fint det också!

Annons

StephanieHenry Happened visar hur lätt det är att trycka prickar på ett paraply. Jag inser att den första tanken givetvis är vad som händer med färgen när det regnar? Men hon meddelar att färgen fungerade utmärkt i regn. Med rätt typ av färg verkar det alltså inte vara några problem, så fråga om råd där du köper färg.

Om en har ett mindre roligt solparasoll är det ju bara att gå på det också. Prickigt är alltid rätt och dessutom lätt att få till med en rund skumgummipensel. På Panduro går den här typen av runda skumgummipenslar under namnet stöppelsvamp.

DIY Polka Dot Umbrella, by Henry Happened

 

Foto via Stephanie / Henry Happened


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Pingback: Inspiration från vecka 19 | DIY or DIE()

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Testade att göra prickar med stöppelsvamp häromdagen men jag fick inte till det. Det blev en massa luftbubblor i färgen. Vet du om man ska ha någon särskild teknik?


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar