Annons

Dipping – det nya svarta?

Sittpuffar från La Galerie Vegetale

Dipping, dvs att man målar endast en del av föremålet eller som ordet antyder helt enkelt doppar endast en del i färg, syns överallt sedan en tid tillbaka. I oktober för två år sedan illustrerade jag det med en bild där nederdelen av benen på en pall doppats i röd färg. Nu blir det istället en hel bildkavalkad med inspiration!

Annons

Bilden ovan visar sittpuffar i rotting med målad topp från La Galerie Vegetale.

Dipping – stol doppad i vit färgStol i mycket tjusig modell som nästan helt målats vit, hittad via EcoSalon.

Pall av Annick L PetersenHur är det? Föredrar du höga eller låga strumpor på din pall? Superenkelt att måla på vilken pall som helst. På bilden pallen ”102B” av Annick L Petersen.

Pinnsoffa från AnthropologieJag drömmer om en pinnsoffa till matplatsen och det är helt okej med den här! Pinnsoffan från Anthropologie har delvis målats blå och har en snygg uttoning.

Bordet E8 av Mathias HahnGula detaljer verkar aldrig riktigt försvinna som trend, och visst är det effektfullt. Gula kanter och gula ben har bordet ”E8” av Mathias Hahn.

Sidobord från West ElmMålad skiva och halvt målade ben har dessa små sidobord från West Elm. Kanske någonting för det lilla sängbordet hemma?

Det blev ”dippade” möbler denna gång, så vi tar prylar nästa gång!

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar