Annons

Drömmar om rosa

Rosa tekanna - foto från sugartime.blogg.se

Köket i min nya lägenhet är litet, men känns funktionellt. Över gasspisen och diskhon finns inga skåp, vilket jag gillar jättemycket. Några enkla vita hyllor med dolda konsoler till favoritporslinet räcker, då det finns skåp och lådor från golv till tak på en annan vägg.

Annons

Jag funderar på att måla den kala väggen i en ljust rosa nyans då jag tror att det skulle bli mycket stiligt ihop med golvet som är målat ljusgrått. Rosa känns generellt sett inte riktigt som jag, men till detta känns rosa ändå perfekt!

Har ni något tips på en fin rosa nyans från någon av alla dessa färgfabrikanter?

Rosa - foto av Ye Rin MokFoto: Ida Sandgren, Ye Rin Mok

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Olala!!! /Mimmistaaf.com

 • Fint 🙂

 • Lo Bjurulf

  balett från alcro ad är underbart pudrig tycker jag!

  • Tiger

   Den ska jag genast kolla upp, tack!

 • Lo Bjurulf

  Vassego. Och om du vill ha en riktigt dockrosa, kolla Barbie på alcro ad – den har jag använt flera gånger – helt helt ljuvlig:)

 • http://www.ekologiskabyggvaruhuset.se/ProductDetails.aspx?productID=653 här finns en rosa lerfärg som jag har tänkt testa! kanske inget för ett kök dock…

 • rosa är inte heller min färg men ändå har den, i en väldigt ljus variant, hamnat även på mina köksväggar. passar utmärkt till det turkos/vit-rutiga golvet vi har (ser att du också kombinerat med rosa, vitt och turkost i fönstret). ny lägenhet, nya utmaningar – go for it!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar