Annons

En klädd sänggavel

DIY headboard by Jenny Komenda / Little Green Notebook

Jag har aldrig haft en sänggavel. Jag är en sådan där som nöjer mig med madrass och ben. Men den här sänggaveln är jag riktigt sugen på att göra, trots att det kanske är lite väl avancerat för mig. Svordomarna och jag får göra ett försök helt enkelt! Det finns en tydlig guide till hur man gör sänggaveln i inredaren Jenny Komendas blogg Little Green Notebook.

Annons

 

Foto via Little Green Notebook


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • kammilla svedlund

  Wow! Gillart.

 • Hanna

  Trodde nog att man var tvungen att vara utbildad tapetserare för att kunna sno ihop en sån där, men blir också sugen på att testa! Köpte igår en barnmadrass i samma bredd som sängen men vet inte riktigt hur eller med vad jag ska klä den. Eller få upp den på väggen.

 • Marcus

  Såg den här på din pinterest, den är ju jättefin! Jag har precis gjort en gavel och jag har aldrig snickrat något förut. Det tar någon timme men är faktiskt inte svårt. Jätteroligt att kunna välja tyg också ju! Är på jakt efter rätt knappar nu bara så är den klar sen.

  (Viktigt att man har häftpistol dock för detta men det är det enda verktyg som behövs.)

  Tack för inspirerande inlägg som vanligt

 • Emma

  hittade just din blogg genom pinterrest – tokfallit redan! /emma – din nyaste läsare

 • Carro

  Jag har också gjort en sån sänggavel, lite blod svett och tårar blev det men fin som bara den! Kolla in min beskrivning här:
  http://madam-c.blogspot.no/2012/03/gor-en-lyxig-sanggavel-del-2.html

 • Pingback: DIY: Upholstered headboard | Husligheter – inredning och design som blogg.()

 • Pingback: DIY or DIE 2012 | DIY or DIE()

 • FRIDA

  Tack för det underbara tipset!
  Råkade bli så inspirerad att det faktiskt blev en sänggavel för min del med 🙂

  Så här blev mitt resultat: pittoreskt.blogspot.se

 • Pingback: Gör en stoppad sänggavel | DIY or DIE()


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar