Annons

En liten liten trädgård i fönstret

My Garden by Petra Blahova

Nu struntar jag i om det blir minusgrader och kommer mer snö i Stockholm nu. Det är vår, så är det bara. Jag har köpt vårjacka och nya Converse och häromdagen baxade jag hem jord. Nu funderar jag på fröer. Jag gillar det lättskötta som en kan äta, så troligast blir det det vanliga i form av gräslök, persilja, basilika, dill och liknande. Det här med tomatplantor har jag dock gett upp.

Annons

När en vän hade födelsedagskalas förra helgen fick hen en kruktillverkade i trä som en gör såkrukor av tidningspapper med. Jag kan varmt rekommendera en sån. Annars går det utmärkt att så i lite vad som helst. Jag brukar sätta fröerna i vad jag råkar ha hemma i återvinningslådan, som konservburkar, äggkartonger och toalettrullar.

 

Foto via Petra Blahova

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar