Annons

Etsy och brutna tår

Jag har bra och dåliga saker att dela med mig av idag. Det dåliga är att jag har brutit några tår och har varit förpassad till att halta runt sedan i måndags. Nu har dessutom fotleden i den tidigare oskadade foten börjat göra ordentligt ont, så det är soffläge som gäller. Det bra är att i och med soffläget fastnade jag på Etsy igår och hittade mängder av inspiration. Gör’t själv eller klicka hem!

Annons

Hand made favorites from Etsy

Halsband med mustasch i korsstygn av Neawear och mjukisdjuret Monty the Fox av min ständiga favorit Sara Carr.

Hand made favorites from Etsy

Färggladatallrikar av Ninainvorm och mobil i form av moln med regndroppar av leptitpapillon.

Hand made favorites from Etsy

Handgjord tvål med moln av Soapopotamus och griffeltavla formad som en val av Ben Floeter.


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • J

    Vad har hänt med tassen/tassarna?

  • Tiger

    J: Jag gjorde det klassiska att slå i ett soffben.


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar