Annons

Ett köp från Etsy

Mjölkkanna från Etsy

För några dagar sedan fick jag frågan om huruvida jag själv handlar mycket via Etsy. Svaret är nej, det gör jag inte. Faktum är att det enda jag handlat från Etsy inte alls är handgjort. Det är mjölkkannan på bilden som jag köpte av GoGoBerlinette.

Annons

Oftast är det så att jag hittar så mycket fint på Etsy att jag inte kan välja vad jag vill ha, och sedan kommer tankarna på om jag verkligen behöver det jag vill ha. Mjölkkannan kunde jag dock inte motstå. Jag behövde en liten kanna och droppmönstrets mörkblå färg matchar mina Adam-tekoppar perfekt.

Foto: GoGoBerlinette

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Vilken söt kanna. Men blir inte frakten väldigt dyr? Jag sitter också ofta och dreglar på Etsy, men har hittills inte vågat mig på att köpa något. Kanske borde jag chansa.

    • Tiger

      Nej, frakten blev inte speciellt dyr. Men så skickades också kannan från Tyskland och inte USA.

  • Jag handlar mycket på Etsy. Dollarn är ju ganska billig just nu så särskilt dyrt blir det inte. Längst ner på sidan brukar man kunna klicka på ”räkna om till din valuta” och då får man se priserna i SEK i stället. Sen är det ju så himla kul att vänta på spännande paket.
    Själv köper jag mycket roliga snören och papper till min butik under supplies.


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar