Annons

Ett mönstrat kök

DIY kitchen patterns made with stickers

Jag bor i en hyresrätt med ett nyrenoverat standardvitt och standardtrist kök. Min stora sorg är att köksstommarna inte är från Ikea, vilket innebär att alla mått är galet fel om jag vill köpa billiga och okejsnygga nya luckor. Det här med att lacka om alla är alldeles för dyrt alternativ och måste dessutom godkännas av hyresvärden om jag inte vill byta ut alla luckor när jag flyttar.

Annons

Men, när jag tjurade som mest över de fula luckorna så hittade jag till detta kök som ägs av bloggaren Varpunen! Med vad jag antar är svart och vit dekorplast har hennes kök fått en helt egen stil. Och det fina med dekorplast är ju att det bara är att ta bort när det känns som att en förändring är på sin plats.

 

Foto via Varpunen


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Thunder & Dunder

    Haha! Galet! Vi gjorde samma sak i helgen. Kolla vårat inlägg: http://www.thunderinthecity.se/default.asp?ID=339

  • Det här gillar jag jättemycket! Hade själv svårt att stå ut med vårt kök innan vi hade sparat ihop tillräckligt för att renovera det. Jag klistrade folie över hela alltet. Det funkar också! Inte jättehållbart kanske men då kan man ju lätt byta när det börjar se taskigt ut.


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar