Annons

Färgdroppar i badrummet

Pigga upp badrummet med färg

Jag är ett fan av vitt på många sätt, därmed inte sagt att jag är en av alla de där som strävar efter ett kritvitt hem. Men jag föredrar en vit bas och färg går ju att få in på så många andra sätt.

Här har ett vitt badrum fått alla regnbågens färger på väggarna i form av droppar. Just dessa droppar är målade, men det går även att klippa droppar i dekorplast och sätta upp. Fördelen med dekorplast är att man kan ta bort dem om man tröttnar på dem utan att de skadar underlaget.

Annons

Foto: Chroma Lab

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Lotta-http://allabeckarsma.blogspot.com/

    Tack för ditt tips i tidigare inlägg om dekorplast från Lagerhaus. Fick iden att jag skulle fixa till vårt badrumsfönster, spana in på bloggen får du se mitt resultat!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar