Annons

Fem ringar från Etsy

Chunky Ring in a Box 1 - Big, chunky, wood and clear acrylic cocktail ring in custom giftbox

Under vintern kan jag inte ha ringar då jag har en mild form av Raynauds sjukdom. Det gör att det allra säkraste vårtecknet för mig är när jag åter kan bära ringar! Just nu har jag en riktigt bullig sak i svart plast, men jag skulle kunna tänka mig att ha vilken som helst av dessa hittade på Etsy.

Annons

På bilden ovan en stor ring i klar akrylplast och trä av Weaselfactory.

Rings from Etsy.com

Guldig ring med kaninöron från Hide N Seek, ring med en liten vit rädisa i sterlingsilver från La Chica de los Anillos, svarta pärlor på ring från Luthien och stor ring i olika slags trä från Endeavours.

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar