Annons

Förvandla ditt tak med decoupage

Decoupage

Generellt sett är jag väldigt skeptisk till decoupage. För mig ger ordet associationer till små onödiga askar med påkladdade servetter med änglar på. Därför har jag aldrig gett mig på det hela. Men detta! Detta är något helt annat.

Annons

Jag skulle med glädje sätta i gång med att klä halltaket med fåglar direkt om orken fanns. Men för tillfället är jag mest nöjd över att ha vitt tak, för när vi tittade på lägenheten var det mörkbrunt…

Fåglarna är kopierade på vanligt kopieringspapper ur olika fågelböcker. Inte speciellt hårt åt plånboken men andra ord, vilket är jättebra i och med att arbetsinsatsen lär kännas desto mer!

 

Foto via Mr. Peacock


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Hajen

    DU ÄR GRYM, DE VET DU!

  • Namn:

    fint


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar