Annons

Förvaring för tändstickor

DIY Metal Matchbox

Jag tycker att Solstickans tändsticksaskar är ganska charmiga med bilden gjord av Einar Nerman, men det är kanske inte alltid den passar in. Det finns olika fodral att klä in askarna i, men hos Chez Larsson hittade jag den här enkla och fina lösningen som jag gillar bättre.

Annons

Två metallbrukar som tidigare innehållit kryddor får en bit plån limmat inuti locket och en snygg etikett på ovansidan, sedan är det bara att peta ner tändstickorna i den nya förvaringen.

 

Foto via Chez Larsson


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • inredningskaos.blogspot.com

    Detta gillade jag, väldigt fyndigt och enkelt!

    kram /iris

  • inredningskaos.blogspot.com

    Detta gillade jag, väldigt fyndigt och enkelt!

    kram /iris


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar