Annons

Från Frankrike med kärlek

Notebooks from French Papier Tigre

När en Twitter-bekant var i Paris i våras hittade han en anteckningsbok som han var säker på att jag skulle gilla, så han köpte den och skickade den till mig. Och han hade rätt! Faktum är att jag sedan långt innan älskar anteckningsböckerna från franska Papier Tigre och tygkassen med deras fina logga är flitigt använd av mig.

Annons

"The Tri-Angles", 8 ready to fold boxes from French Papier Tigre

Nu har Papier Tigre kommit med en alldeles ny produkt som det är svårt för mig att inte tycka om. ”The Tri-Angles” heter den, och är som små pappfickor man sätter på väggen för förvaring. Naturligtvis kan fickorna inte användas för tunga saker, men några pennor, några sladdar och lite smågrejer fungerar ju utmärkt. Dessutom gillar jag verkligen att man kan sätta dem som man vill och på så vis skapa en skulptur på väggen.

"The Tri-Angles", 8 ready to fold boxes from French Papier Tigre

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar