Annons

Ge tallrikarna nytt liv

Gör dina gamla tallrikar roligare

Nu är äntligen påsken slut och våren är här på riktigt riktigt! Jag har lyckats göra en del saker trots att jag har hållit ett sanslöst långsamt tempo. Jag har bland annat gjort blommor av silkespapper till min kommande födelsedag och planerat lite för min minisemester till Tyskland och Frankrike som inleds på måndag.

Annons

Något som jag önskar att jag kunde testa nu genast är att göra några tallrikar liknande de fina på bilden. Det är gamla tallrikar som fått nytt liv med en schablon och sprayfärg. Jag gillar verkligen att det gamla mönstret lämnas kvar på vissa ställen.

Tallrikarna är inte lämpliga att äta på, men som till exempel väggdekoration eller som ljusfat fungerar de ju perfekt. Se hur du gör dem hos Bloesem.

Via Bloesem

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • christine / gunhipswollenlip

    jeg vil ha sånn tallerk med bambi på! eeeelsker den 😀


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar