Annons

Geometriska underlägg i trä

DIY Wood Hexagon Coasters, from Jade and Fern

Marlene på Jade and Fern skriver angående DIY: Sometimes when my iPhone is covered in sawdust and my hand is cramping up and I accidentally sand off my beautiful stain and have to start over on a project, I wonder why I DIY.

Annons

Och jag förstår henne så väl. För ibland undrar jag verkligen vad sjutton jag håller på med när jag sitter där i ett hav av tyg eller papper eller kartong eller vad det nu är och försöker konstruera det som jag tänkte skulle bli så bra…

Men så skriver hon också: And then I get to the end of a project and see this och syftar på sina fina egengjorda glasunderlägg i trä. Handsågade och handmålade.

 

Foto via Jade and Fern

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar