Annons

Gör det själv-idéer från 2014, del 1

Vi inleder det fina och alldeles nya året med att summera DIY or DIEs bloggår 2014 och återser DIY-favoriterna från det gångna året. Så många idéer som en tänker ”ah med det ska jag göra” om, och sedan glömmer då tiden eller orken inte räcker till just då. Här kommer en påminnelse om allt det du vill göra!

Annons

diy january 2014

I januari tipsades det om att göra egen konst att pryda väggen med. Detta genom att göra tryck med hjälp av stämplar tillverkade av till exempel foam, linoleum eller några helt vanliga potatisar. Dessutom en spännande hängande dekoration gjord av träklossar i bokträ och läder från bastisRIKE, gulligullsöta virkade överdrag till krukor och en liten liten fin detalj i läder som ger ordning och reda på alla små sladdar.

 

diy february 2014

I februari handlade det bland annat om hur en gör en korthållare i läder, att en inte alls behöver måla hela möbeln när en väl fått fram färg och pensel, hur en gör presentpapper med fin ombre-effekt och när en tittar på en tutorial till en hopfällbar pall och tänker det här är ju inte ens svårt att göra och det blir snyggt!

 

diy march 2014

I mars ville jag göra en lite himmeli-inspirerad ampel i mässing och läder för de kommande plantorna och så blev jag mer eller mindre förälskad i en väldigt ordnad verktygsvägg av perforerad masonit. Dessutom blev det ett födelsedagskalastips med ballonger med meddelanden på och så ett enkelt sätt att göra en mönstrad vägg med washitejp.

 

diy april 2014

I april lockades jag som vanligt av gulliga katter och ville ha små puffar med öron och nos och påsken kom som alltid med våren och ett påskägg i form av en surprise ball kändes roligt! Dessutom konstaterades det att fina föremål kan bli ännu finare under en ombrefärgad glasklocka och ägg blir ännu roligare när de ser ut som små ananaser.

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar