Annons

Gör det själv-idéer från 2014, del 2

Vi inleder det fina och alldeles nya året med att summera DIY or DIEs bloggår 2014 och återser DIY-favoriterna från det gångna året. Så många idéer som en tänker ”ah med det ska jag göra” om, och sedan glömmer då tiden eller orken inte räcker till just då. Här kommer en påminnelse om allt det du vill göra!

Annons

 

diy may 2014

I maj tipsade DIY or DIE om den roliga appen Drawnimal där barn lär sig alfabetet genom att rita delar av djur som sedan blir en helhet tillsammans med det som visar på skärmen. Jag tycker fortfarande att appen är rolig och alla barn jag visat den för har älskat den! Det blev också dags att bjuda in några guldiga partydjur som passar lika bra på vårkalas, barnkalas och bröllopsfest. Maj betyder vår och vår betyder behov av snyggmålade krukor och ett mobilskal som matchar känslan av den annalkande sommaren.

 

diy june 2014

I juni var växtligheten i fokus, bland annat med en ampel gjord i läder och ett litet bord för att få olika höjd på växterna. Dessutom kom den populära affischen med månen av Martin Krusche till liv på en lampa från Ikea och nyckelknippan piffades till med en egengjord nyckelring i mässing.

 

diy july 2014

I juli skulle den bortprioriterade symaskinen äntligen få jobba då jag hittade mönster till stadiga tygväskor! Dessutom tips om hur en gör finaste frukosttallriken med porslinsfärg, hur en dekorerar kakan, tårtan, maten, bordet eller vad en vill med fruktiga bokstäver samt gratis omslag att ladda ner och skriva ut till egengjorda anteckningsböcker.

 

diy august 2014

I augusti erkände jag mig extremt svag för fredagsmys och snöade in på chokladdoppade marshmallows. Dessutom tips om hur en gör ett minifotoalbum över sommaren, en picknickkorg som ser ut som en vattenmelon och en snyggmålad sänggavel i trä.

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar