Annons

Gör det själv-idéer från 2014, del 3

Vi inleder det fina och alldeles nya året med att summera DIY or DIEs bloggår 2014 och återser DIY-favoriterna från det gångna året. Så många idéer som en tänker ”ah med det ska jag göra” om, och sedan glömmer då tiden eller orken inte räcker till just då. Här kommer en påminnelse om allt det du vill göra!

Annons

 

diy september 2014

I september visade DIY or DIE hur en gör fina dekorationer i papper till presenter, hur återanvänder det där porslinet som inte fick gå sönder men ändå gjorde det och gör en nyckelring av det, en snyggare kryddförvaring med griffeltavelfärg och hur lätt det är att dekorera sitt porslin med eget mönster.

 

diy october 2014

I oktober tipsades det om att bevara sommarens blommor mellan glas och om en inte har gröna fingrar kan en skapa fin växtlighet i papper för väggen. Dessutom tips om hur en gör stilig förvaring i form av mappar gjorda i läder och hjälp till att hitta det allra bästa på Etsy – stället där allt finns!

 

diy november 2014

I november visade DIY or DIE hur en kan göra en ringförvaring av ett saltkar, en bit trä blev till en laddningsstation för mobiltelefonen och en minibyrå fick färg och hjul och blev en mobilförvaring. Och så laddade jag för mörkret och kylan med varm choklad gjord på After Eight och marshmallows i fina former.

 

diy december 2014

I december var nästan allt fokus på julen, men vi utelämnar det här. Istället en guldglittrande kruka med paljetter för favoritväxten, den godaste kolan med krossade polkagrisar jag någonsin ätit, ett inslagningspapper med inbyggd konfetti och ett glitterdiadem som gjort för att gå på fest med.

 

 

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar