Annons

Gör en tavla med origami

Origami

För ungefär ett år sedan hittade jag till Origami Club. En fantastisk sida för den som liksom jag är fascinerad av origami. Här finns tydliga instruktioner till en stor mängd figurer. Jag vek några av figurerna ackompanjerad av en del svordomar, men sen då? De låg ju mest där på skrivbordet och var lite i vägen.

Annons

Hos Bloesem Kids hittade jag den här idén att rama in origamin och göra en tavla av det. Kanske är det så mina ”mästerverk” skall användas!

 

Origami art, via Bloesem Kids

Foto via Origami Club och Kristen Sutcliffe


Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
 • Lina

  snyggt! man kan även göra en origamimobil (http://www.designspongeonline.com/2008/04/diy-wednesdays-origami-mobile.html). fast jag har alltid tyckt att mobiler verkar svåra, att hitta balans och så…

 • Tiger

  @ Lina:

  Tack för tipset!

  Även jag har tänkt att mobiler är lite trixiga. Men någon gång lär man ju testa iaf ^^

 • small caps

  Oh how I love this poster!

 • KarinS

  åh, vad roligt! Helt underbart med alla djuren, måste göra nått!

 • Matilda

  Om det blir en tavla med räven är jag en högst intresserad köpare!


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar