Annons

Grön inspiration

Vintage hanging planter from Etsy seller Experimentalvintage

Jag tog med mig en liten murgröna hem från en plåtning. Efter någon vecka var den död. Jag är uppenbarligen ingen fena på det här med växter. Just nu har jag bara en avokadoplanta, som jag haft sedan den var en kärna. Det är inte det att jag inte vill ha växter, utan att växterna dör när de hamnar i mitt hem. Det hindrar mig dock inte från att drömma om grönt hemma, och att leta inspiration till det.

Annons

Ovan en enkel ställning för att hänga plantor från Etsy-säljaren Experimental Vintage.

Green inspiration

Badrumsväxtlighet via Fat Cat Brussels, kopparkruka via Apartment Therapy, planta via Belle Fleur de Lis och del av bildserien ”Underground” av Aurélien Arbet och Jérémie Egry.

Green inspiration

Glödlampsvas av eGardenStudio, växt på prickigt fat via Mieke Willems, hängande plantor av Little Chicago Bungalow och grönt jobb av Tina Hellberg och Idah Lindhag för ELLE Interiör.

Ännu lite mer växtinspiration finns i hos Bloesem.

Prenumerera på ELLE Interiör

diy-header-mormorsglamour
  • Jag har också en avokado! De blir rätt fina tycker jag, och så är det roligt att se dem växa. Jag har sett bilder på hur gigantiska de kan bli!
    Blomman som är planterad i gamla böcker var ju bara hur fint?! 🙂

  • Mari Pantzar

    Jag är ganska duktig på att döda växter med. Dock trivs orkidéer, hoyor och annat tjockbladigt. Sen märker man ju ganska snabbt på en fredskalla eller avokado om de är torra. Även hibiskusen verkar förlåtande; jag fick en för en månad sen och den lever än så länge – så fort blommorna ser ledsna ut dränker jag den och sen är den pigg igen.

    Det gäller att välja sina slag. 😉

  • Pingback: Des plantes vertes dans la salle de bain - Frenchy Fancy()


MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar